Lens- en optiek dag 8 oktober 2017

In samenwerking met het Agentschap Natuur&Bos, Natuurpunt Limburg, het Verbond van Limburgse Fotokringen vzw (VLF) en het Centrum voor Beeldexpressie (CVB) en met steun van Foto Robyns, organiseert Fotodigiclub De Teut in het kader van haar 40 jarig bestaan op zondag 8 oktober van 10:00 tot 17:00 uur een lens- en optiek dag in het natuurreservaat De Teut. Adres: nabij Holsteenhoeve, Holsteenweg 28, 3520 Zonhoven (zie kaartje in bijlage)

Bezoekers kunnen bij verschillende standen van gerenommeerde merken diverse lens- en optiek producten testen en genieten van enkele exclusieve aanbiedingen.

De Lens- en optiek dag presenteert de volgende productgroepen:

  • Verrekijkers/telescopen/statie ven
  • Fototoestellen en objectieven
  • Outdoor equipment
  • Ornithologische reizen
  • boekenstand met o.a vogel- en reisgidsen, vogelvoer, nestkasten, ..

Workshops

Tijdens de lens- en optiek dag bieden diverse bekende fotografen lezingen en workshops aan. Inschrijven kan binnenkort via de website van Foto Robyns: https://www.selexion.be/foto-v ideo-robyns/nl/  of op de website van vzw Landschap: http://www.landschapvzw.be/act iviteiten/lens-en-optiekdag-in -de-teut-m-t-fotosafaris  

Datum en Locatie

De lens- en optiek dag zal plaatsvinden op zondag 8 oktober van 10:00 tot 17:00 uur in het natuurreservaat De Teut, zijde Holsteenweg 28. Vanaf het parkeerterrein is een bewegwijzering aangebracht naar de lens- en optiek dag. (ca 300 meter wandelen)

Parkeren

Op het parkeerterrein van onze partner “Brasserie Holsteenhoeve” mag geparkeerd worden. Buiten dit parkeerterrein mag uitsluitend geparkeerd worden conform de aanwijzingen van het Agentschap Natuur&Bos.

Met vriendelijke groeten,

Fotodigiclub de Teut

John Reinhard – 0468 213 253

Coördinator activiteiten

Voor meer informatie: www.fotodigiclub.be of https://www.selexion.be/foto-v ideo-robyns/nl/Lens en Optiekdag