Op 3 december 2014, net 1 dag voor hij zijn 84ste verjaardag kon vieren, is Louis van ons heengegaan. Veel te vroeg, want Louis was nog een zeer actief lid van onze club. Hij had nog zoveel plannen die hij nog allemaal wilde realiseren. We zullen zijn eigenzinnige fotografiestijl missen. Louis had de gave de wereld te zien door een fotografisch oog. Overal zocht hij het beste plekje om toch die echt goede foto te maken. Door zijn goede reputatie als fotograaf is hij ook een jaar lang “Meekijker” van de gemeente Neerpelt geweest, waar hij het reilen en zeilen in de gemeente in beeld mocht brengen. Ook bij de fotografen-groep Neerpelt.in was hij een actief lid. Vele jaren was hij ook huis-fotograaf bij Imago-Tijl en EMJ muziekfestival. Hij was daar overal een graag geziene fotograaf. We zullen hem missen, zeker als goede fotograaf, maar vooral als vriend.

Hieronder een foto van Louis zoals iedereen hem kende. (auteur Marc Faes)

Vaarwel Louis.


Louis