Op zondag 18 november organiseert onze fotoclub een groot fotosalon in zaal Klosterhof! Het eerste deel van de tentoonstelling bevat een reeks prachtige beelden gemaakt in Lommel door veel Limburgse fotografen die deelnamen aan de 42e fototocht van het VLF. Het tweede deel van de tentoonstelling bevat eigen werken van onze 25 clubleden waarbij zowel grootformaat foto’s als enkele knappe digitale presentaties getoond zullen worden. Om 11u, 15u en 17u zijn er bovendien nog speciale projecties.

De fototocht van het VLF, de overkoepelende vereniging van de Limburgse fotoclubs, wordt elk jaar door een andere Limburgse club georganiseerd. Dit jaar kreeg onze club ISO400 deze kans. Op twee dagen in juni werd er een uitgestippelde route langs de mooiste plaatsen van Lommel georganiseerd en bijna 120 fotografen namen daaraan deel. Na de fototocht volgde ook een bijhorende fotowedstrijd en de allermooiste werken worden nu op de tentoonstelling getoond.

Het 2e deel van de tentoonstelling zijn werken van onze eigen leden. Zij houden zich bezig met fotografie en fotobewerking in al haar vormen (model, reis, evenement, landschap, natuur, macro, zwart-wit, …) en om de twee jaar stellen zij hun beste foto’s voor aan het grote publiek.

De inkom van het fotosalon is gratis en toegankelijk op zondag van 10u tot 20u in zaal Klosterhof, Oude Diestersebaan 1 in Lommel. Wij hopen jullie allen daar te kunnen ontmoeten!